söndag 21 december 2014

Kap Verde en annorlunda resa

Resan började lite oroväckande. Kändes lite platt och kalt när vi åkte från flygplatsen, men jag tänkte att jag inte ska döma innan jag vet något men det var lite svårt att inte tänka på Indien och våra resor dit, där man möts av en energi.

 När vi kom fram och fick vårat rum så fanns det bara en bäddsoffa att sova i och balkongen var utåt vägen.Vi ska väl lära oss att läsa bättre innan vi bokar :)  

Det blåste lite kyligt och trafiken lät ganska högt. Med modet uppe så sov vi några timmar den natten, dagen efter tittade vi i samförstånd på varandra och sa att vi måste se om vi kunde byta rum och vi hade turen att få titta på ett nytt rum och efter ytterligare en natt fick vi ett jättebra rum.
 Nu kunde vi landa och bara vara och resan vände till det bästa.  

Ja det är tur att man inte är rädd för spindlar


50 meter från vårt rum hade vi en egen liten strand där inte många var. Ibland låg jag helt själv. Den var en kraftfull känsla när jag låg precis vid havet med blåsten och vågorna som tog över allt. försvann in i meditation väldigt snabbt

PranaHar lite kärlek för rost :)
Älskar kraften i vindenDet fanns även  Gelatoglass. Mmm så gott!!!!


Fanns en härlig juicebar med goda salladerJag har har haft en underbar paus från allt som pulserar i vardagen och känslan att bara vara i nuet på riktigt, att verkligen vara närvarande.
 Lyssna riktigt riktigt noga på vad kroppen säger. När den vill sova även om klockan inte är mycket så har vi tittat på varandra i samförstånd och sagt: Ska vi gå in och lägga oss och läsa.. Lampan har vi inte släckt senare än nio nästan någon kväll. 

Så skönt att bara vila ut och vakna tidig morgon med yoga och en god frukost.En syster som gjort juice och jag en fruktsallad. 

Jag är tacksam för att ha en syster att göra den resa med för det är inte många som vill eller klarar av att inte göra någonting, att inte behöva upptäcka så mycket på en gång i det nya landet utan att det mest handlar om att upptäcka saker inom sig själv. Det är det som är resan ♥

Namasté


6 kommentarer:

 1. Namasté! Precis så ska en vilsam resa vara, med närvaro och återhämtning i fokus. Kram på dej!

  SvaraRadera
 2. Låter vilsamt och underbart. Vilket hav! Namasté och varm kram

  SvaraRadera
 3. Låter helt underbart! Härligt att läsa här igen och se dina fina bilder. Kram

  SvaraRadera
 4. Åhh så fina bilder & det låter helt underbart! Kram

  SvaraRadera
 5. Åh det låter som att ni haft en fantastisk resa. Så skönt med kravlöshet och vila. <3
  Bilderna är så vackra också.
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin resebeskrivning! Skönt att ha fått en sån paus innan jul och herregud vad fräsch och fin du ser ut! Önskar dig en riktigt fin jul! Kram!

  SvaraRadera

Tack för att ni tog er tid att skriva några ord.....
Kram Lotta